17 de des. 2014

de nou PREMIS TARONJA

La voluntat d’aquests premis, que es lliuraran el proper dijous 18 de desembre, ha estat des de la primera edició, esdevenir un espai dedicat a mostrar l’activitat formativa i creativa de l’Escola d’Art i Disseny en les disciplines que imparteix vinculades a les arts plàstiques i el disseny.

 

 

Els Premis Taronja de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona arriben a la seva sisena edició


El proper dijous 18 de desembre, a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc el lliurament dels Premis Taronja als millors projectes d'arts plàstiques i disseny realitzats a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona realitzats durant el passat curs.
Aquest acte ha esdevingut un moment especial en el calendari del curs per aquest centre educatiu ja que és un moment de visualitzar la creativitat que sorgeix de les aules del centre, però també per trobar-se tots els alumnes de les diferents disciplines en un acte festiu.

El lliurament dels premis anirà a càrrec del director del centre, Daniel Uzquiano, i de la Diputada responsable de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, Judit Fàbregas.

Els alumnes premiats han estat cinc, corresponents a cadascuna de les especialitats que s'imparteixen a l'Escola d'Art.

Els Premiats:

Premi Taronja de Gràfica Publicitària. Adrià Martí, que ha elaborat els alfabets complets i les corresponents fonts tipogràfiques a partir de les lletres de dos rètols situats a la ciutat de Valls


Premi Taronja de Joieria Artística. Eva Nula, per un projecte on planteja joies adhesives col·locades no sobre el cos sinó sobre els miralls, establint un joc divertit i alhora reflexiu sobre el propi concepte de joia.
 

Premi Taronja d'Il·lustració. Julio Aliau. Un llibre il·lustrat i escrit per ell mateix, que explica les vivències de la seva àvia que va emigrar a meitats del segle XX i pensat per ser llegit i vist per nens. 
 

Premi Taronja de Fotografia Artística. Marta Richardson (Marta Recasens), ha autoeditat un llibre amb retrats que ha realitzat a partir de conèixer i interpretar les inquietuds de diferents persones a través de l'objectiu de la càmera.
 

Premi Taronja d'Arts Aplicades al Mur. Miquel de Armengol, ha realitzat un autoretrat col·lectiu amb la participació d'un col·lectiu de nens i un altre d'avis i àvies que han pintat petites parts d'una imatge del seu propi rostre.
 

A més del lliurament dels premis també s'inaugurarà una exposició amb una selecció dels millors projectes finals del curs 2013/2014, on a més dels projectes guanyadors es podran veure dos projectes més de cada especialitat, en una mostra a l'espai expositiu central de l'escola amb un total de 15 projectes, a més de la imatge gràfica realitzada especialment per aquesta edició dels Premis Taronja 2014.

Els Premis Taronja són, en definitiva, uns premis que reconeixen, de manera individual, el millor projecte final del curs anterior de cada una de les especialitats impartides, però que, a través de l’exposició de projectes, es mostra també, de manera col·lectiva, la personalitat pròpia de l'escola i el seu plantejament vital com a centre educatiu d'art i disseny.

Durant tot el dia hi ha previstes diferents activitats relacionades amb els premis

ACTES PREMIS TARONJA. DIJOUS, 18 DE DESEMBRE
//Suc de taronja// 10.30 h
//Lliurament dels Premis Taronja 2014// 18.00 h
//Nit taronja// 23.00 h
> A partir de les 10.30 h
//Suc de taronja//
Visita comentada dels projectes seleccionats i premiats a l’exposició per part dels alumnes que els van realitzar
L'activitat es repetirà durant la resta del dia
> A les 18.00 h
//Lliurament dels Premis Taronja 2014//
+ Photocall al vestíbul de l'escola
+ Live Music amb Cinnamon Trio
+ Sortejos de samarretes i bosses dels Premis Taronja
+ Projecció Making off elaboració de la Imatge Gràfica dels Premis
+ Presentació a càrrec d'Helena Canadell
> A continuació
//Inauguració exposició Premis Taronja 2014//
> A partir de les 23.00 h, al CAU de Tarragona
//La nit taronja//
Projeccions de treballs i imatges dels alumnes de l’EADT
Preu consumicions: mitjanes 2€ / cubates 5€ / xupitos a 2€ amb identificació com alumnes de l’EADT