23 d’oct. 2015

Final de Trajecte

Pels vallencs i vallenques, el proper cap de setmana, celebrem Santa Úrsula, cita imprescindible del món casteller.
Per en Carles Cubos, aquest dies fa exactament 1 any que van estrenar el documental "Nosaltres, els Xiquets de Valls". Estem de celebració!

El principal objectiu del film, era explicar a través d'un documental, què són i com es viuen els castells a Valls. Durant aquest any han portat el documental a molts racons dels Països Catalans. L'han traduït al francès i a l'Anglès, per obrir les portes de moltes places internacionals. Han anat de Valls a Vilafranca, de Barcelona a Manacor, de Montreal a Viena passant per Beijing... entre d'altres.

En Carles, té molt clares les coses: - Tot té un principi i un final. Obrim nous projectes i aquest toca tancar-lo... Dissabte vam fer l'última projecció a l'Arboç, i acabem així la fase de presentacions, projeccions i col·loquis que ens ha ocupat tot aquest any. Toca passar pàgina amb l'alegria i satisfacció de deixar una peça que espero que formi part del patrimoni cultural de Valls.


Voldria donar les gràcies a TOTHOM que amb el seu treball va fer possible aquest projecte. En especial al Guillem Voltas Calbet company de batalla, i a la Montse Casellas, víctima del temps que ens ha ocupat això.
Gràcies de tot cor al Jaume Galofré, Llàtzer Magriñà Andreu, Raquel Sans Guerra, Jordi Sans Bonet, Jordi Guasch Ferrando, Juan Romero Juanacho i Josep M Estil·les per acompanyar-nos en les presentacions i fer quilòmetres amb nosaltres.
A partir d'avui, el documental complert està penjat al nostre web. www.nosaltreselsxiquetsdevalls.cat Es pot veure "online" o descarregar accedint a Vimeo.
Gràcies, salut i força!!
Carles