11 de maig 2016

L'ESCULTORA ESTER FABREGAT PARTICIPA EN EL FESTIVAL DE TAIWAN

La nostra amiga ESTER FABREGAT ha estat seleccionada per participar en el “2016 INTERNATIONAL MARINE ENVIRONMENT ART PROJECT” que organitza el National Museum of Marine Science & Technology / Keelung City Government.
La convocatòria era d’un concurs internacional de projectes d’art mediambiental, d’artistes provinents de 49 països. l'Ester ha estat escollida entre les set artistes finalistes per crear in situ obres d’art mediambientals que tractaran el tema “Envisioning the Future of Our Oceans”.
Com que és un projecte d’art mediambiental els treballs seleccionats seran creats amb materials naturals i reciclats, processats a Keelung, i exhibits en els espais exteriors del National Museum of Marine Science and Technology, al poble pesquer de Badouzi a la costa nord-est de Taiwan.
A Keelung, crearà una escultura pública que es realitzarà a partir de materials reciclats amb el títol “Air Swimmers for the Sea of Keelung“. És una instal·lació feta a partir de la reutilització de bosses de plàstic i bambú. Aquesta instal·lació té l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre la contaminació produïda pel consum desmesurat d’embolcalls plàstics.
 
L'obra s'ha de realitzar entre el 12 de maig fins al 6 de juny i després quedarà exposada fins al juny del 2017.
 
Us enllaçem amb l'entrevista del Diari de Tarragona que li va fer en
Jordi Cabré amb fotografies de Pere Ferré.
 
MOOOLTES FELICITATS !!!!