18 de febr. 2014

2a Edició d'Objectiu Actiu




Estem d'enhorabona! La 2a Edició d'Objectiu Actiu ja té data, lloc i hora!
El dia escollit ha estat el dimecres 19 de març al mateix espai que la primera edició, el Cafè Metropol "espai cultural" de Tarragona i a la mateixa hora: les 20:00h.
Encara esteu a temps de ser partícips de la 2a Edició, o sigui que si voleu presentar els vostres projectes, no dubteu en contactar a través del correu electrònic: objectiuactiu@gmail.com
Animeu-vos a venir i participar!
 

Objectiu Actiu és un moviment amb la finalitat que els fotògrafs (tan professionals com aficionats) puguin mostrar les seves obres a través de projeccions en un espai cultural.

El seu principal objectiu és la difusió de la fotografia en forma de projeccions en una proposta oberta a totes les persones que desitgen mostrar les seves creacions.


Aquests són els requisits:

1. Acceptem projeccions amb el límit de 3 minuts de durada.

2. Una per autor. Ha de ser una única projecció, independentment del nombre d'autors que l'hagin efectuada.

3. La projecció ha de girar al voltant d'un tema. De lliure
elecció per l'autor.

4. La projecció ha d'incloure fotos muntades en format de video que es pugui reproduir amb VLC (darrera versió).

5. La projecció tindrà un títol que podrà anar on l'autor/a consideri.

6. La projecció podrà incloure el nom de l'autor/a.

7. Per participar cal pujar la projecció a la pàgina https://www.wetransfer.com/ i enviar el ENLLAÇ a objectiuactiu@gmail.com indicant en l'assumpte del mail: "PROJECCIÓ PER OBJECTIU ACTIU".

8. Es rebran projeccions fins a 48 hores abans de cada OBJECTIU ACTIU. Els terminis de recepció es publicaran al Bloc, a Facebook hi ha Twitter. L'equip d’Objectiu Actiu es reserva el dret a projectar-les si el nombre de projeccions supera el temps estimat. Es reservaran per a futurs Objectius Actius. Sempre es comunicarà per mail als autors els treballs que es projectaran en cada Objectiu Actiu.

9. L'equip d’Objectiu Actiu es reserva el dret de no projectar els que no tinguin una qualitat mínima o per un altre motiu que estimin oportú, comunicant sempre els motius al seu autor o autors.

10. Els drets de cada treball seran sempre propietat del/s autor/s, però aquests cediràn la possibilitat que Objectiu Actiu faci difusió dels seus treballs (Títols i alguna imatge) i els seus noms per tal de promocionar el treball i l'esdeveniment.

11. Tots els autors que ho desitgin poden cedir la possibilitat que el seu treball es difongui a través dels canals online d’Objectiu Actiu: Bloc, Facebook, Twitter, Youtube, Vimeo, ... ens ho dius i els pugem!!

El col·lectiu està format per: Adrià Borràs, Joel Giné, Robert Eduard i Pau Luzón.