14 de maig 2014

ALBERT ASENSIO IL·LUSTRACIÓ


El nostre amic Albert Asensio, inaugura nova exposició el proper dissabte 17 de maig a la LlibreriaPati de LLibres, a Sant Cugat del Valles.

La selecció d'il·lustracións de l'Alber acullirà:

   
  • Originals per al llibre La sopa de l'avi. Escrit per Mario Satz i publicat per Babulinka Books.
  • Printers d'il·lustracions per a la col·lecció "On viuen els animals?", de llibres per a nadons, publicada per Juventud: A la sabana / A la selva / Al bosc / Al mar
  • Printers d'il·lustracions per a la col·lecció de llibres d'Ana Marí­a Matute per a adolescents i joves publicada per Destino: Paulina / El saltamontes verde / Sólo un pie descalzo / El aprendiz.
  •  i també originals inèdits
 


L'Albert, 
Estudia disseny gràfic a l’EADT. Més tard, realitza un postgrau d’il·lustració a l’Eina Barcelona (2006-2007) i 2 cursos de dibuix i pintura a Central Saint Martins College of Art and Design, Londres al 2009.

Al 2007 comença a treballar com a il·lustrador per editorials com Anaya, Joventut, Random House Mondadori, Teide, Cruïlla o Planeta i diaris com La Vanguardia.

Fins ara, que ha rebut un Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010 (disseny gràfic de l'estudi Miquel Puig), un premi amb el llibre Kim de Rudyard Kipling, Editorial Joventut del Banco del Libro de Venezuela i 3 Premis Junceda; per millor coberta de llibre, millor publicitat i millor il·lustració científica respectivament.




Exposició d’il·lustració
Llibreria Pati de LLibres, 
Sant Cugat del Vallès
12:00h
Del 17 de maig al 31 de juliol