19 de set. 2014

De nou Sopes d'All

El col·lectiu Sopes d'All de Valls, el dijous 25 de setembre presenten el programa d’actes de la mostra d’intervencions urbanes que es celebrarà els dies 11, 12 i 13 d’octubre en diversos espais on es vinculen el patrimoni amb els torrents de Valls.

La presentació i el tast de vermut del Magatzem del Vermut es farà a l’Espai La Magrana i s’acompanyarà d’un concert d’Espaldamaceta, amb tast de vi Dasca Vives i tapa del Malva, al passatge Abat Llort, ja que és un escenari que té com a teló de fons els torrents de Valls.
L’acte començarà a les 8 del vespre a l’Espai La Magrana (C/Miralbosc, 8, baixos)

La presentació compta amb la col·laboració de l’Espai La Magrana, El Magatzem del Vermut, Vins Dasca Vives i el Bar Malva.
Per altra banda, compta amb diversos patrocinadors de la zona Abat Llort: Farmàcia Rull, BD Preu, Vidres i Marcs Dalmau, Cansaladeria Pons, Finques Martí, Ivallubus Films, Ely’stetik, Teixits Bonet i Pastisseria Fleca Fabra.

Durant la presentació, s’explicarà la iniciativa i es presentaran les propostes seleccionades per formar part de la mostra d’intervencions urbanes els dies 11, 12 i 13 d’octubre. Propostes provinents de diversos participants que donaran vida als torrents durant 3 dies; i que s’acompanyaran d’altres activitats com concerts, balls i gastronomia.

Més informació: http://sopesdall.wix.com/sopesdall