26 de maig 2017

Arriba el cap de setmana més potent del Revela-T 2017

Comença un cap de setmana intens amb infinitat d'exposicions a les quals assistir, activitats en què participar, i gent de tot el món amb la qual compartir, t'ho perdràs?

Avui divendres 26 amb l'acte d'inauguració de Cal Garbat a les 20h amb música en viu, però recorda, les exposicions estaran obertes des de les 18h! Aprofita per fer un cop d'ull.

Seguirem el dissabte 27 amb ponències, com les de Steve Anchell, Eduardo Momeñe, Estela de Castro i moltes més, des de les 10 del matí. Recorda que tenim la tradicional paella del Revela-T (aquest cop incloem una versió vegana) per menjar i barbacoa per sopar, ja que ens espera una nit moguda a la carpa del Parc de Can Rafart a partir de les 20h... És la festa ReBela-T! Amb música, foc, grups en directe i DJs analògics (amb vinils)

Diumenge 28 comencen les demostracions des de les 10h al Parc de Can Rafart mentre obrim la gana per esperar a la fideuà.

Recordeu també que, a part de tot això, hi ha la Fira Comercial, el Market, activitats com la Llanterna Màgica per als més petits, projeccions, visites guiades per les exposicions...

Heu de venir aviat per poder visitar-ho tot, per evitar cues, podeu adquirir la vostra entrada en
aquest enllaç amb un petit descompte, i per estar al dia de tot, també pots descarregar-te la nostra APP.

I el més important, el que sobretot necessites... són moltes ganes de passar una bona estona. T'esperem al Revela-T!