13 d’ag. 2018

Exposició virtual TERRITORIS DE PAPER

#fotografiaAcatalunya
 Exposició virtual  TERRITORIS DE PAPER 
Mostra online, de la mà de Pedro Torres, que recorre principalment el territori català a través de fotollibres. La majoria, fotollibres contemporanis, però també en recupera alguns de més històrics que van assentar la imatge de Barcelona a partir dels anys seixanta.
Barcelona és el punt de partida d’aquest viatge que ens porta per les seves perifèries, per la Costa Brava i per la costa sud, s’endinsa en la Catalunya interior i acaba sortint pel nord, més enllà de les seves fronteres, en un espai cosmològic.
Una narració que avança amb un comptador de quilòmetres encapçalant cada capítol, que ens indica la presència de determinades publicacions en aquest territori. Els fotollibres es poden consultar en les pàgines de l’exposició agrupats sota aquestes marques de distància.


Amb fotollibres de:
Aleix Plademunt, Colita Fotografia, David Mocha, Gerard Boyer, Helena Rovira & Noe Lavado, Ignasi López, Joan Colom, Joan Fontcuberta, Jon Cazenave, Marta Bisbal, Martí Gasull, Miquel Llonch, Miren Pastor, Noelia Pérez, Núria Martinez Seguer, Pablo Lerma, Pep Escoda, Ricardo Cases, Salvi Danés, Txema Salvans, Vicente Paredes, Martialavedra Xavier, Xavier Miserachs, Xavier Ribas i Yurian Quintanas.

Contingut en quatre idiomes! https://www.fotografiacatalunya.cat/…/c…/territoris-de-paper