14 d’oct. 2021

VALLS, III FIRA DEL PENSAMENT CRÍTIC i L'ACCIÓ CONSCIENT, ALTRES LLETRES

Ja estem a meitat d’octubre i l’activitat del casal la Turba i llumull Accions Audiovisuals, continua amb força. Després de tancar amb èxit la IV edició de MITGERES la setmana se’ns presenta ben carregada d’activitat cultural i política.

El dimecres dia 13 encetem la tercera edició de la fira “ALTRES LLETRES – Fira del pensament crític i l’acció conscient.” que s'allargarà fins el 21 d'octubre, la fira que organitzem juntament, amb l’objectiu d’apropar a la nostra ciutat llibres, idees i projectes transformadors o que reflecteixen realitats pocs visibles, com per exemple la novetat d’aquest any, Top Manta, que vindrà a presentar el projecte i a vendre alguns dels productes que ofereixen.

Després d’una exitosa primera edició i l’adaptació d’última hora de l’any passat, la fira d’aquest any comptarà amb gairebé 20 editorials que es repartiran per tota la plaça de la Zeta el dissabte dia 16. En aquest sentit, des de l’organització s’ha treballat perquè hi hagi editorials molt diverses i per a tots els públics, des de la literatura infantil i juvenil, fins a propostes més polítiques, poètiques o de narrativa.

Com a preludi al dia de la fira, els actes d’Altres Lletres s’inauguraran el dimecres 13 al pati de l’Heura Musa, amb la presentació del darrer número de la revista Caramella (19 h). L’endemà, serà Ca l’Alemany l’espai on Jordi Martí i Dolors Marín presentaran Breu història de l’anarquisme als Països Catalans. El divendres 15 Anna Sentís maridarà els seus versos amb un tast de cerveses. Finalment, el dijous 21 es farà un nou maridatge de poesia i vins amb Vinya Janine i Ester Enrich.

A més, la plaça de la Zeta també comptarà durant la mateixa jornada amb l’Ecofira organitzada pel grup de consum la Bajoca, un dels grans projectes del casal Popular la Turba. Les activitats centrals es realitzaran dissabte, però al llarg de tota la setmana anterior i posterior s’han programat diversos actes.