30 de nov. 2022

PREMIS 17è CONCURS DE FOTOGRAFIA PATRIMONI VALLENC – 2022

Un any més, hem arribat a la  17à edició del Concurs de fotografia Patrimoni Vallenc.
Cal donar les gràcies a totes per participar que han fet gran aquest concurs. En aquest 17 anys, han participat unes 600 persones, i en aquesta edició han estat 46 participants.
Un projecte que forma part d’un dels objectius del Casal Popular la Turba de Valls i llumull Accions Audiovisuals, arrelar-nos a la nostra ciutat, i especialment al Centre Històric on tenim la seu.
El passat dissabte 26 de novembre tingué lloc la deliberació del 17è concurs de fotografia Patrimoni Vallenc.

El jurat va estar format per  Xavi Cendrós (arquitecte patrimonialista), Elisenda Trilla (directora de Saurines Produccions), José Carlos Leon (fotoperiodista i de natura), Karen Àlava (fotògrafa i participant de Mitgeres), Medir Cucurull (fotògraf i artista) i Francesc Parés com a secretari.

A la càmera de vídeo gravant, en Guillem Voltas.
Aquest any com a novetat, van retransmetre en directe la deliberació del jurat, que podeu veure al canal de youtube del Casal:
https://www.youtube.com/watch?v=RpCxPYWHOE0

Donat que aquest any el Casal Popular la Turba ha complert el seus 25 anys de camí, també ho hem volgut plasmar en els premis del concurs, un dels projectes de llarga trajectòria. 

Les guanyadores d’aquesta 17a són:
1r PREMI
POL ANGLÈS FERRÉ (Valls)

2n PREMI
DANIELA ROSALES PARRA (Tarragona)

PREMI JOVE 1
ALBA OLIVARES MONSALVE (Vilanova i la Geltrú)

PREMI JOVE 2
MARIA NAVARRO DE LA TORRE (Tarragona)

MENCIÓ PATRINOMI NATURA
NIAMA BOUAKKA (Tarragona)

MENCIÓ PATRIMONI ARQUITECTURA
MARC LLADÓ QUADRAT (Valls)

MENCIÓ PATRIMONI IMMATERIAL
JÚLIA VERNET (Valls)

Els premis i diplomes es lliuraran durant l’acte d’inauguració de l’exposició que tindrà lloc el dijous 1 de desembre al Pati de Sant Roc del IEV, a les 7 del vespre.
En aquesta edició el cartell l’ha dissenyat la Laura Cuesta Giró, dissenyadora vallenca.

Voldríem agrair al IEV que cada any ens cedeix l'espai per exposar les fotografies del concurs i amb qui anem teixint complicitats, a la cafeteria el Safareig, així com el suport de la Xarxa de Cultura de l’Ajuntament de Valls, a la Secretaria d’Infància, Adolescència i Joventut, al Departament de Cultura i a la Diputació de Tarragona.