9 de nov. 2023

FOTOS, PAPER i TISORES

El proper dissabte 18 de novembre, el col·lectiu NEGRA MOSCA, impartirà un taller en el marc de MITGERES 23.
Serà a les 10 del matí al 2n pis del Casal Popular la Turba (carrer dels Metges, 14 - Valls)on hi ha el col·lectiu de creadores 2nPis.


Aquest taller explora les pràctiques contemporànies de creació de projectes fotogràfics, considerant les experiències compartides com a activadores dels processos creatius. L'objectiu és aportar eines per a agitar el procés artístic unipersonal i generar un espai d'experimentació en el qual compartir la pràctica artística.

En el taller explorarem com abordar els processos creatius personals des de la pràctica
col·lectiva a partir de tècniques que utilitzen el joc i l'atzar com a motor de cerca.

No fa falta tenir un projecte fotogràfic tancat. Només tenir una col·lecció d'imatges que interessi treballar durant el taller.

Després, tot seguit, la fotògrafa Laia Albert, que aquest any participa amb dues fotografies de gran format penjades al carrer, ens explicarà el seu projecte 5.038.

Inscripcions: llumull.accions@gmail.com

NEGRA MOSCA

Negra Mosca és un espai de trobada i exploració al voltant de la imatge i la creació visual. Un lloc que s'expandeix per a oferir activitats culturals i educatives amb el propòsit de crear comunitat i teixir vincles amb la ciutadania de Barcelona i voltants, utilitzant la imatge com a vehicle.

 
Està format per Marta Sellarés, Sara Sanz i Romina Aguilera, les tres graduades en Belles arts i especialitzades en fotografia. Des de trajectòries diferents combinen el treball educatiu amb el desenvolupament dels seus projectes artístics personals.