4 de des. 2023

ELS GUANYADORS DEL 18è CONCURS DE FOTOGRAFIA "PATRIMONI VALLENC"

PREMIS 18è CONCURS DE FOTOGRAFIA PATRIMONI VALLENC – 2023  

Un any més, hem arribat a la 18à edició del Concurs de fotografia Patrimoni Vallenc.

Cal donar les gràcies a totes per participar que han fet gran aquest concurs. En aquest 18 anys, han participat més de 600 persones.

Un projecte que forma part d’un dels objectius del Casal Popular la Turba de Valls (Associació Cultural l'Aleta) i llumull Accions Audiovisuals, arrelar-nos a la nostra ciutat, i especialment al Centre Històric on tenim la seu.

El passat dissabte 18 de novembre tingué lloc la deliberació del 18è concurs de fotografia Patrimoni Vallenc.

El jurat va estar format per Francesc Murillo (historiador i president del IEV), Ariadna Pujol (Disseny gràfic, direcció d'art i fotografia), José Carlos Leon (fotoperiodista i de natura), Lluís Frago (Grup de recerca en Territori, Població i Ciutadania de la UB) i Francesc Parés com a secretari.

A la càmera de vídeo gravant, en Guillem Voltas.

Aquest any van retransmetre en directe la deliberació del jurat, que podeu veure al canal de youtube del Casal:

  https://www.youtube.com/watch?v=Bvc7kCuNkUA

Les guanyadores d’aquesta 18a són:

1r PREMI

CARME PORTA POBLET (Vallmoll)

2n PREMI

SÍLVIA RAMAL PORTA (Vallmoll)

PREMI JOVEº

MARC HONRUBIA (Reus)

Els premis i diplomes es van lliurar durant l’acte d’inauguració de l’exposició que va tenir lloc el dijous 1 de desembre al Pati de Sant Roc del IEV, a les 7 del vespre.

Volem agrair als dissenyadors i els artistes que han compartit el seu art amb nosaltres a través dels cartells que han il·lustrat el concurs. En el cartell d’aquesta divuitena edició ens acompanya la dissenyadora Laia Gonzàlez Roig. Finalment, també volem donar les gràcies de manera especial al IEV que cada any ens cedeix l'espai per exposar les fotografies del concurs i aquest any dels cartells dels dissenyadors.