1 d’oct. 2024

19è CONCURS DE FOTOGRAFIA PATRIMONI VALLENC - VALLS

19è CONCURS DE FOTOGRAFIA
PATRIMONI VALLENC – 2024

Hem arribat a la 19a edició del Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc! Un projecte del CasalPopular la Turba i llumull Accions Audiovisuals que ens permet arrelar a la nostra ciutat, especialment al Centre Històric, i descobrir-la a través de la fotografia.

 “PATRIMONI VALLENC” L'objectiu és donar a conèixer i divulgar el nostre patrimoni des d'una perspectiva artística. Els participants poden escollir qualsevol element del nostre municipi que considerin rellevant: monuments, edificis, escultures, pintures, documents, elements culturals o paisatges.

 "Descobreix Valls a través de la lent: 19è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc"

 Volem agrair a totes les persones que fan possible aquest concurs any rere any: al jurat, que amb gran dedicació valora les obres presentades, i a tots els col·laboradors que fan que aquest projecte sigui una realitat. Gràcies també a la iniciativa MITGERES, que ens permet mostrar la fotografia documental al carrer i donar a conèixer el concurs.

 Un agraïment especial als dissenyadors i artistes que il·lustren els nostres cartells. En aquesta edició, Isa Besset (@isa_besset) ens ha acompanyat amb una obra que reflecteix la essència del concurs.

I finalment, volem donar les gràcies a l'IEV per acollir l'exposició de les fotografies guanyadores.

 

LES BASES PER PARTICIPAR-HI:

 Participants: És obert a totes les persones que ho desitgin.

 Format i presentació: Cada participant presentarà 3 fotografies, en format  20 × 30 cm o similar. Les imatges poden ser en color o en blanc i negre.

 Identificació: Cal lliurar un sobre, amb el pseudònim i l’edat, que contingui les fotografies, i un altre sobre tancat amb les dades de l’autor/a (nom, telèfon, correu electrònic, edat i població).

Les tres fotografies hauran de dur al darrere el pseudònim i el títol si en tingués o una explicació.

 Inscripció: El dret d’inscripció és gratuït.

 Termini: : Les fotografies es poden enviar per correu abans del 09 de novembre o lliurar-les a mà fins el dia 15 de novembre en alguna de les següents adreces: 

·         La Bajoca / Casal Popular La Turba, carrer de la Carnisseria, 23, 43800 Valls (Alt Camp)

·         El Safareig, Plaça de l’Oli, 12, 43800 Valls (Alt Camp)

·         IEV, carrer de Jaume Huguet, 1, 43800 Valls (Alt Camp)

Aclariments: Per a qualsevol aclariment escriviu a llumull.accions@gmail.com

 Jurat: Estarà format per persones vinculades al patrimoni i a la fotografia. Estarà facultat per resoldre qualsevol altra qüestió no prevista en aquestes bases. El seu veredicte serà inapel·lable. Si la qualitat dels treballs presentats fos insuficient, a criteri del jurat, els premis poden declarar-se deserts.

 

La deliberació del jurat és pública i es podrà presenciar el dissabte 16 de novembre a les 18:00 h al Casal Popular la Turba (carrer dels metges, 14).

 Lliurament de premis: L’exposició s’obrirà el 29 de novembre de 2024 al Pati de Sant Roc (IEV) i els premis es donaran el mateix dia. L’exposició romandrà oberta fins al dia 15 de desembre.

 PREMIS:

Per a l’elecció de les fotografies premiades se’n valorarà el contingut artístic i tècnic i el seu interès patrimonial, i es tindrà en compte el conjunt de la sèrie.

·         1r premi         300 €                            

·         2n premi         200 €

·         Premi Jove (de menys de 25 anys )  150 €

·         Altres premis vinculats al patrimoni humà, natural i arquitectònic.