9 d’oct. 2013

8è CONCURS DE FOTOGRAFIA PATRIMONI VALLENC

Un any més, el Casal Popular la Turba de Valls i l'associació llumull, Accions Audiovisuals convoquen el concurs fotogràfic Patrimoni Vallenc.

Tal com hem fet aquest darrers anys, d’encarregar el cartell a professionals de la imatge o artistes com en Guillem Voltas, la Tati Ayala o la Berta Artigal, aquest any hem encarregat el cartell a la dissenyadora Eva Jolís, fundadora de l’empresa Unicum Disseny.

El concurs es complementa amb el que organitza el IEV (Institut d'Estudis Vallencs) amb el tema de patrimoni Comarcal de l'Alt Camp.

L’objectiu del concurs Patrimoni Vallenc, és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’una vessant artística com la fotografia. L’autor/a podrà escollir qualsevol monument, edifici, escultura, pintura, document, paisatge rural, natural, urbà o element cultural pertanyent al terme municipal de Valls.

Aquest any seguim mantenint el premi FOTOMÒBIL (fotografies fetes amb telèfons mòbils). Podeu etiquetar-les amb el Hashtag #concurspatrimonivallenc o enviant les imatges al següent correu electrònic: aleta@tinet.cat

Com a novetat, destaquem el premi “Sopes d’All” amb una dotació de 100 €. Amb la idea de redescobrir espais de Valls amb potencial i encant. El grup “Sopes d’All” organitzen una mostra d’intervencions urbanes els dies 19, 25, 26 i 27 d’octubre i aquest any han escollit els torrents i les places dels seus voltants. Es premiarà a la fotografia o fotografies que tinguin a veure especialment amb aquest entorns escollits.


Termini: Les fotografies es poden enviar per correu fins el 15 de novembre o lliurar-les a mà abans del 21 de novembre.
La deliberació del jurat és pública i es podrà presenciar el dia 23 de novembre a les 18:30 h al Casal Popular la Turba.
El dijous 28 de novembre a Sant Roc del IEV, s’entregaran els premis als participants guanyadors conjuntament amb els participants del concurs “Partimoni Comarcal de l’Alt Camp” que organitza pel IEV.

Les fotografies s’hauran de lliurar o enviar per correu a alguna de les següents adreces:

·      Casal Popular La Turba, c. Nou 12, 43800 Valls (Alt Camp)
·      El Safareig, Pç del’Oli 12, 43800 Valls (Alt Camp)
·      IEV, c. Jaume Huguet 1, 43800 Valls (Alt Camp)

Aquest any s’atorgaran 3 premis, un primer premi valorat en 300€ i un segon de 200€ i el premi “Sopes d’All”  amb una dotació de 100€. Aquest serà el segon any que s’otorgarà un accèsic per la FOTOMÔBIL premiat amb un val de 50€.

El jurat, format per persones vinculades al patrimoni i a la fotografia, valorarà el contingut artístic i tècnic de les fotografies, el seu interès patrimonial, i tindran en compte el conjunt de la sèrie.

Per a qualsevol dubte, consulta o aclariment, els concursants es poden dirigir a:
aleta@tinet.cat; al tel. 620 673 774; o a través dels enllaços:

Durant aquest més d’octubre es pot veure una mostra de les fotografies de l’edició passada exposada a la cafeteria El Safareig.