10 d’oct. 2019

MITGERES

BOOOOOOONES LUMULLOS, LUMULLES !!!!
Us hem tingut una mica descuidats !!!
No donem a l'abast, mil disculpes.
Però esperem que pels altres canals us hagin arribat les notícies.

Tot just estem fent les valoracions de  MITGERES, mostra de fotografia documental de gran format pels carrers de Valls.  que hem organitzat conjuntament amb el Casal Popular la Turba i la col·laboració del Museu de Valls.
En aquesta primera edició, hem escollit la temàtica de la dona "EN FEMENÍ"

Hem tingut la sort de gaudir dels treballs de les fotògrafes i fotògraf com la Nuria López (Barcelona), Enric Català (Valls) Pepa Vives (Miravet), Cristina Claramunt (Valls), Clara Redondo (Nulles), Carles Palacio (Girona) i Alaba Anguela (Valls), amb dues fotografies històriques proposades per les dones de l'associació del barri antic de Valls, la de la Dolors Vives, la segona pitor d'avions del nostre país, nascuda a Valls i la fotografia de les treballadores de la fàbrica de Ca Pedró del 1864. D'aquesta manera hem lligat passat i present. Hem penjat més de 20 fotografies de gran format (2 X 3 m) per les MITGERES de les cases que s'han afonat dins del centre històric de Valls, les quals ens han donat un marc peculiar on penjar-les.

Hem gaudir de dues exposicions fixes, Àfrica en femení, dels col·lectiu RUIDO PHOTO, a la fàbrica de Ca l'Alemany i Dona i territori, d'Elena Milà (El Pla), guanyadora de la primer Beca Pere Català i Pic, que otorga l'IEV (Institut d'Estudis Vallencs).
dES DEL

ESTEM MOLT CONTENTS I CONTENTES, VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE HAN FET POSSIBLE AQUESTA PRIMERA EDICIÓ.

 GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES !!!!!