18 de set. 2023

PRESENTACIÓ DE MITGERES/23 A BCN A L'ESPAI DE FOTOGRAFIA FRANCESC CATALÀ-ROCA

El proper dijous 21 de setembre, a les 19h, ens desplaçarem del centre, Valls (Alt Camp) cap a les perifèries per explicar el projecte de la Mostra de fotografia documental de gran fotmat al carrer MITGERES.

 

Des de Llumull Accions Audiovisuals i el Casal Popular La Turba amb el Museu de Valls, s’ha creat MITGERES (www.mitgeres.cat), mostra de fotografia documental de gran format al carrer, amb la voluntat d’esdevenir una proposta sòlida que apropi la fotografia a les comarques del sud del Principat i per retre homenatge a la nissaga de fotògraf vallencs Català-Roca.

Com cada any, s’escull una temàtica o paraula que serveix d’eix vertebrador o fil argumental de la mostra. El primer any, el 2018, en un format diferents a l’actual, va ser En Procés, el següent En Femení, el 2020 Frontera, l’any 2021 Enyorança i l’any passat el motiu escollit va ser Victòria, coincidint amb la 5a edició de la mostra.

Aquest any s’ha escollit PERIFÈRIES, amb totes les accepcions del seu significat, però amb la idea de buscar projectes amb temàtiques relacionades amb canvis i/o avenços socials (micros o macros) que potser no ocupen grans portades.

Recordeu, aquest dijous 21/09 a les 7 del vespre a l'Espai de Fotografia Francesc Català-Roca, al c.de Llança, 21  - BCN.